Friturestegt banan med karamelsauce
Hovedingrediens : Frugt - Banan Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Sigt melet i en mellemstor skål og lav en fordybning midten.
Tilsæt æg og mineralvand. Rør rundt til al væde er optaget og dejen jævn. Opvarm olien i en dyb gryde. Dyp bananstykkerne i dejen nogle få ad gangen og lad den overskydende dej dryppe af. Sænk forsigtigt bananerne ned i den moderat varme olie og steg dem ved middelvarme i 2 minutter til de er gyldne, sprøde og gennemvarme. Tag forsigtigt stykkerne op med en hulske og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Holdes varme. Gentag med de sidste bananstykker. Serveres straks med is og karamelsauce. Karamelsauce: Bland alle ingredienser i en lille gryde og rør rundt til sukkeret er opløst og smørret smeltet. Bring blandingen i kog, skru ned og lad gryden simre i 2 minutter. |
|
Opskriften er vist 15146 gange,
og udskrevet 293 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-11-19 20:03:26 åhh den er bare GOD!!!!!!!!!! har ledt i flere år efter den opskrift... hurraaaaa mange tak mvh Heidi |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne