Bananfritter
Hovedingrediens : Frugt - Banan Oprindelsesland : Thailand Indsendt : Red : |
|
|
I en skål sigtes majsmel, hvedemel, salt og perlesukker. Hvis perlesukkeret ikke siver igennem, hældes det i. Ved konstant omrøring tilsættes vand, indtil dejens konsistens er tyk pandekagedej.
Banerne skæres i halve uden skræl. I en lille gryde eller wok hældes olie i en dybde af 2-4 cm. Olien varmes til nær kogepunktet, 190 grader. Vend bananerne i dejen og tag dem enkeltvis op med en tang. Læg bananerne aldeles forsigtig i frituren. Start med en ad gangen. Steg til bananerne er gyldne. De tager meget hastigt farve. Derefter lægges de til afdrypning. Bananfritterne serveres varme og kan nedfryses. |
|
Opskriften er vist 28010 gange,
og udskrevet 504 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (30 stemmer) |
|
Kommentarer May - 2021-01-25 12:44:08 Hvordan genopvarmes de efter nedfrysning? mig - 2012-03-06 13:27:04 hvordan smager det? Hvad koster det i danske kr? Og kan man ikke se et billede at det? Rikke - 2008-05-20 11:58:22 Rettelse: opskriften hører under varme dessert retter og ikke kolde... :) maxie - 2005-01-01 01:01:01 "The Jamiacan way": mos bananerne og bland resten af ingredienserne i, plus lidt vanilje, og steg som klatkager; det smager også godt! Janus - 2005-01-01 01:01:01 Jeg synes at det er en rigtig god opskrift. Jeg kan kun anbefalde den. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne