Friteret ananasis

Friteret ananasis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Isdessert

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - IS ( Mælk / Fløde )

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 ananas
10 dl.vaniljeis
1 æg
100 g.hvedemel
2 spsk.kokosmel
150 g.tørre hvide brødkrummer
150 g.sukker
 
10 dl.olie
 
Opskrift:
skræl ananassen og skær 4 ringe og fjern den midterste del, så der kommer et hul i. Blend resten af kødet til pure og bland det med vaniljeisen, lav 4 store kugler og stil dem i fryseren. Bland mel og æg med ca. 1-1,5 dl. vand til en tyk dej. Dyp først iskuglerne ned i dejen derefter i kokos og brødkrummer. Stil dem tilbage i fryseren så længe som muligt, gerne natten over. Kom sukkeret i en lille gryde og lad det karamellisere, når det er gyldent tilsættes knap 1 dl. vand. Lad det smelte sammen og kom det over ananasringene og lad det stå i en glasskål dækket af film til de er kølet af. alt dette kan laves dagen før og så tager resten kun 2 min. Varm olien op til ca. 180 grader og kom iskuglen i, i nogle sekunder til skorpen er gylden.

tag en skive ananas og kom en kugle is i midten og hæld noget af karamelsovsen fra ananassen over isen. Serveres med et samme!





karakterer:
Opskriften er vist 10305 gange,
og udskrevet 157 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu