Friturestegt laks i pasta
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Skær laksen ud i strimler i størrelse som til gullasch. Kom mel, salt og peber samt evt. krydderurter efter smag i en plastikpose. Fyld laksestykkerne i posen og ryst den, så melet fordeles jævnt på laksen. Opvarm olien i en lille kasserolle og fritursteg de melvendte laksestykker i olien til de bliver sprøde og får en lys brunlig/evt. gylden farve. Mens fisken frituresteger, sæt da vand over til pastaen og kog den efter anvisning fra pastaens emballage. Når fisk og pasta er færdige, tilbered da saucen på følgende måde: Kom en lille sjat olivenolie i en lille kasserolle, svits hvidløg (antal fed efter smag, evt. 1-2 fed) i olien. Kom 1-2 spiskeske tomatkoncentrat ned i blandingen og rør rundt. Kom derefter piskefløde i og smag til med krydderier. Anret pastaskruerne på et rundt fad, hæld saucen over og fordel de friturestegte laksestykker samt rejerne over det hele. Pynt med kinakål langs fadets kant.
|
|
Opskriften er vist 15548 gange,
og udskrevet 286 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne