Friturestegte æbler i øldej
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : |
|
|
Rør øl, æg salt og citron sammen og sigt melet i. Rør dejen glat og lad den stå 30 min.
Skræl æblerne og fjern kernehuset. Skær æblerne i 1 cm tykke skiver, dyp dem i dejen og friture steg dem 3-4 min. til de er gyldne i 180 grader varm olie. Drys kanel på dem.
Serveres med kold vanilie is eller vanilie sauce. |
|
Opskriften er vist 20461 gange,
og udskrevet 317 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne