Friturestegt ananas med rom
Hovedingrediens : Frugt - Ananas Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
Æblevin, salt, sukker og smeltet smør blandes. Melet sigtes i og dejen røres glat. Lad dejen stå 30 min. Tør væden af ananasringene og læg dem i rommen i mindst 30 min. Pisk hviderne stive og vend dem i dejen. Ananasringene vendes nu i mel inden de dyppes i dejen og frituresteges 3-4 min. ved 180 grader til de er gyldne.
Serveres med vaniljeis eller kold vaniljecreme. |
|
Opskriften er vist 12170 gange,
og udskrevet 171 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne