Osteboller, friturestegte
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vand og smør koger op, drys mel i og rør til en dej. Skal slippe gryden.
Tag det af varmen og pisk æg i et efter et. Vend forsigtig ost i. Vend stiftpiskede æggehvide i og formes til små boller. Koger (få ad gangen) i varm olie (175o). Kan lunes ved 250 grader C før serveringen. Server med bladselleri og solbærsyltetøj. |
|
Opskriften er vist 45611 gange,
og udskrevet 417 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Rasmus - 2022-09-02 22:07:39 Skal æggene i hele, eller skal æggehviderne piskes separat? Det ser ikke ud til at gøre den store forskel, da massen er for tyk til at indeholde luft. erik_birk - 2011-10-01 17:36:33 Jeg har med succes brugt dem som tilbehør til løgsuppe, for at få en forandring til flutes Bettina 1965 - 2011-04-23 09:51:46 Jeg skal til at lave dem nu, de lyder altså super lækkere, så glæder mig :-) Bettina 1965 - 2011-04-17 14:09:27 Jaaaa, super mums :-) Ikke hvis man er på kur, men det er vi så ikke når vi spiser dem :-)....griner....Et klart 10 tal herfra... anonym - 2010-01-30 17:13:04 helt perfekt!;D genial opskrift! putter små oste-tern inde i midten af bollen inden jeg koger dem i olien! smager virklig godt, næsten som mcdonalds chilli cheese tops.. Bare meget bedre... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne