Kinarejer i sprødt rispapir
Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå Oprindelsesland : Asien Indsendt : Red : |
|
|
Kog rejerne ca. 4 minutter i letsaltet vand. Overbrus dem med koldt vand, pil dem, men lad det yderste af haleskallen sidde ved.
Dyp hver blad rispapir i koldt vand, til det bliver bøjeligt. Klip bladene midt igennem, så man får 24 stykker i alt, og fold evt. hvert af de halvcirkelformede stykker sammen. Svøb et blad ad gangen omkring en reje således, at dens hale stikker ud. Læg de indpakkede rejer i hed olie, og frituresteg dem let gyldne, ca. 2 minutter. Afdryp rejerne på køkkenpapir. Dejsvøbet bliver sprødt i ca. 2 timer. Server nu rejerne som forret med en dip af soja, tilsat lidt wasabi. Server evt. også med lidt salat til, hvor grønsager er udskåret i små mundrette stykker. Tips: Rispapir købes som runde, pergamentpapirtynde, tørrede blade i forretninger, der handler med asiatiske vare. Rejer i rispapir - bliver knasende sprøde, når de bliver friturestegte. |
|
Opskriften er vist 25674 gange,
og udskrevet 316 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne