Friturestegt fiskefilet
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Indsendt : |
|
|
Alt piskes sammen til en ensartet dej. Heri dyppes de aftørrede fiskefileter og koges derefter i varm olie. Kom kun få stykker i gryden af gangen, og vend dem af og til med en hulske. De er stegte efter 3-4 minutter.
Tips: Ovenstående fremgangsmåde er specielt anvendelig hvis man skal lave mange fiskefileter til en stor frokost. Man kan selvfølgelig også panere fileterne, ved at vende dem i mel, pisket æg og derefter i rasp. |
|
Opskriften er vist 38739 gange,
og udskrevet 444 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.2 (22 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 ikke egnet til børn |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne