Friturestegte grillspid
Hovedingrediens : Svinekød - Kogt/stegt svinekød Indsendt : Red : |
|
|
Anbring skiftevis skiver af svinekød, skinke og vandkastanjer på små grillspid
Mariner dem 3 timer i køleskab i sojasauce, eddike, farin, østerssauce og chiliolie. Rør maizenamel, sherry og æg til en lind dej. Vend spiddene i dejen, og frituresteg dem. |
|
Opskriften er vist 8168 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne