Friturestegte kartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Indien Indsendt : |
|
|
Kog kartoflerne med skræl på i 10 min, hæld vandet fra og pil kartoflerne.
Kom olie i en wok eller stegegryde, varm olie op og steg nogle kartofler af gangen, til de er gylden brune, tag dem op med en hulske og lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Prik dem 5 – 6 steder. Kom 3 spsk. olie i en gryde og varm det så meget op, at det ryger lidt. Kom ingefær og chili i og rør i det. Kom derefter resten af krydderierne samt persillen i under stadig omrøring. Pisk yoghurt og vand ud i det og bring det i kog, kartoflerne vendes i krydderisaucen, dæmp for varmen, læg et låg på og lad det småsnurre i 20 min, derefter fjernes gryden fra varmen og lad den stå i endnu 20 min, uden at der røres i den. Kartoflerne anrettes i en varm skål. |
|
Opskriften er vist 27465 gange,
og udskrevet 278 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Fra 3 piger - 2005-01-01 01:01:01 Hmm... Lyder fint og nemt at lave.. Lige en ret for os! Christian Andersen - 2005-01-01 01:01:01 Lyder sgu meget godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne