Ris-spelt-hvedebrød
Hovedingrediens : Mel - Speltmel Indsendt af : Jette Indsendt : |
|
|
Risen koges efter anvisning på emballage. Den kogte ris tilsættes 7 dl. kold vand. Når det er afkølet til ca. 40 grader tilsættes gær salt og honning. Når gæren er opløst tilsættes de øvrige ingredienser. Hold lidt hvedemel tilbage, for st se om dejen kan tage det hele. Ælt godt, til der kommer glutentråde til syne. Dejen skal have en blød konsistens men ikke klistre. Dejen deles i 3 og kommes i velsmurte forme. Hæver ca. 40-45 min. Bages ved 200 grader på nederste rille i 30-35 minutter.
|
|
Opskriften er vist 10236 gange,
og udskrevet 188 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne