Indbagt kalkunbryst 02
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Kirsten Christensen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 72950 gange,
og udskrevet 1532 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (7 stemmer) |
|
Kommentarer David - 2010-05-15 20:00:42 Vildt dejlig saftig kød. Et tip. Jeg finhakkede rød og gul peberfrugt samt lidt overskydende bladselleri godt som jeg rørte i osten. Udover så at smøre kalkunen ind i massen kom jeg også noget ind i midten af brystet. Jeg anbefaler at næsten lave en dobbel portion af ostefyldet. Pas på butterdejen ikke bliver for tynd da saften ellers løber ud. mia - 2010-03-27 15:35:07 det er bare vild lækkert og sovsen var der bare ikke nok af gæster var helt vilde med den. Mary- - 2007-10-16 19:03:13 kan man gøre kalunen færdigtil at sætte i ovnen iforvejen ? Anita - 2005-01-01 01:01:01 vildt lækkret kalkunbryst, hvis man bruger stegetermometer er den perfekt på 75grader. Har ikke prøvet sovsen lavede istedet ovnkartofler og gorgonzolasause til, super godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne