Brownies (The Best Ever)
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Oprindelsesland : Amerika Indsendt af : jannie. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 140725 gange,
og udskrevet 2805 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (51 stemmer) |
|
Kommentarer Judy - 2019-11-12 16:50:03 Den er fantastisk og nem. Lækker med glasur med pebermynteolie/frisk mynte i, eller til is Rune - 2018-11-13 09:41:19 Har lavet denne masser af gange, og mener den er helt perfekt, dog er det rigtigt at antallet er helt i skoven... Plejer at lave dobbelt portion, hvilket passer til 15-20 portioner... Kanel og vanilie giver et ekstra pift, og har skiftet valnødderne med hvide chokolade knapper... Melissa - 2015-02-13 11:18:11 god opskrift, virkelig også lækker med mælkechokolade istedet for mørk og uden valnøddekerner. anonym - 2013-04-23 11:15:31 O.o du har glemt det med chokoladen :D!! anonym - 2012-01-14 15:44:47 Til dem der ik ved det, så skal chokolade massen blandes i dejen ;-) sara - 2011-08-17 16:44:09 ej hvor den god, er du ..... den smart ..... så godt mm mm m Maps ! Jeanette - 2011-07-27 18:11:48 Yep :) The best ever :D MISSEKATTEN - 2011-05-06 15:33:42 det bliver til SYGT lidt hvis man laver til 21 personer kommer der ca til otte ni stykker!!! sikke en lorte opskrift anonym - 2011-03-27 13:48:20 Den er rigtig god! Jeg puttede lige 50 gram chokolade mere i, og ingen nødder. NAM NAM! :D nour - 2011-02-01 19:12:16 hej jeg syntes det er den bædste kage rigtig god opskrift numse fisk - 2011-01-05 14:58:55 synes den blev alt for flad!!!!!!!!! min kage er 1 cencimeter høj !!!!!! vrææææææææl . Chris - 2007-03-19 22:08:02 for meget mel for lidt chokolade... jesper&marie - 2006-12-31 15:24:46 mmmmmm. den er vi i gang med at bage, vi håber den smager godt!(: lise skal iik være med, vi tør iik lade hende hjælpe med maden. HaHA! :-* Le Chef - 2005-01-01 01:01:01 også en god ting med 2 dl. ymer eller revet ost - giver et praaagtfuldt ekstra "touch" gokke - 2005-01-01 01:01:01 kom evt. lidt kanel og Nescafé i melblandingen - giver et ekstra pift :-) Chokomanen - 2005-01-01 01:01:01 Hmm.. det med chokoladesmør-blandingen må være en fejl! For jeg kan ikke forestille mig andet end at den skal i kagen! Christen og Anja - 2005-01-01 01:01:01 Man kan også putte bagepulver i hvis man vil have den lidt mere luftig. =) Christen og Anja - 2005-01-01 01:01:01 Put chokolade-blandingen i til sidst når den ikke er så varm glyn.dk - 2005-01-01 01:01:01 Man kan også bruge syltede valnødder eller tilsætte lidt appelsin for at gøre smagen mere spændende anonym - 2005-01-01 01:01:01 hvad skal man gøre af chokolade-blandingen??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne