Provencalsk tærte med tofu (Veganer)

Provencalsk tærte med tofu (Veganer), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Madtærte

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 portiontærtedej
 
 Fyld:
4 spsk.olivenolie
3 courgetter
3 modne tomater
2 løg
100 g.sorte oliven i kvarter
 
 Låg:
250 g.tofu
1.5 dl.sojamælk eller vand
2 fedhvidløg
2 tsk.basilikum
1 spsk.tamari
 salt
 evt. majsmel til jævning
 
Opskrift:
En tærteform med en diameter på 29 cm smøres, og dejen trykkes ud i formen og op langs kanterne med fingerspidserne. Man prikker dejen med en gaffel og forbager den 15 min. ved 200 grader.

Grønsagerne til fyldet rengøres, snittes og svitses i mellemtiden i olie. De simrer under låg 10 min.'s tid og smages til med krydderier. Lidt væde som vand, sojamælk eller bouillon kan tilsættes, hvis fyldet er for tørt.

Låg:
Alle ingredienser blendes til en tyk cremet sovs, som bredes ud over fyldet, og tærten bages færdig.

Den færdige tærte kan pyntes på mange farvestrålende måder: persille og andre friske krydderurter, sesamfrø, pinjekerner, kronblade fra hjulkrone og mælkebøtte mv.





karakterer:
Opskriften er vist 17335 gange,
og udskrevet 397 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu