Provencalsk tærte med tofu (Veganer)
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
|
|
En tærteform med en diameter på 29 cm smøres, og dejen trykkes ud i formen og op langs kanterne med fingerspidserne. Man prikker dejen med en gaffel og forbager den 15 min. ved 200 grader.
Grønsagerne til fyldet rengøres, snittes og svitses i mellemtiden i olie. De simrer under låg 10 min.'s tid og smages til med krydderier. Lidt væde som vand, sojamælk eller bouillon kan tilsættes, hvis fyldet er for tørt. Låg: Alle ingredienser blendes til en tyk cremet sovs, som bredes ud over fyldet, og tærten bages færdig. Den færdige tærte kan pyntes på mange farvestrålende måder: persille og andre friske krydderurter, sesamfrø, pinjekerner, kronblade fra hjulkrone og mælkebøtte mv. |
|
Opskriften er vist 17335 gange,
og udskrevet 397 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne