Ostesuppe med porrer 02
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Indsendt : Red : |
|
|
Rens porren, snit i tynde ringe, svits i en gryde uden at brune. Rør melet i og tilsæt bouillon lidt ad gangen. Lad koge 3-5 min. Rør osten i og lad den smelte. Suppen må *ikke* koge nu, ellers bliver osten sej. Smag til med salt og peber. Rør æggeblommen sammen med fløden i suppeterrinen og hæld den varme suppe i terrinen.
Server efter ønske med fyld af rejer/muslinger/. |
|
Opskriften er vist 16997 gange,
og udskrevet 208 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-08-08 14:57:33 Jeg gætter på at 5/16 liter skal forstås som en morsomhed. Mon ikke der menes 2,5 deciliter plus det løse man alligevel altid kommer i. Hvis ikke, er det jo tåbeligt. Heidi Fredericia - 2007-03-05 08:07:10 5/16 OG hvor meget er det så ????? det må kunne forklares bedre |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne