Kartofelsouffle
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Til kartoffelsouffléen blendes indmaden fra de bagte kartofler med creme fraiche, æg og bouillon og smages til med salt og peber. Mosen fordeles i 4 godt smurte portionsforme og bages i ca. 20 minutter ved 200 grader.
|
|
Opskriften er vist 14848 gange,
og udskrevet 344 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Det smager KANON godt!!! hilsen en kokkeelev |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne