Nøddestegte kartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : |
|
|
Skrub og kog godt 1 kg asparges- eller små pillekartofler i saltet vand til de netop er møre. Tag dem op og pil dem. Det gør ikke noget, de bliver kolde først, så er det ikke så besværligt. Smelt en stor klat smør i en meget stor sauterpande eller i en god, tykbundet gryde og steg kartoflerne gyldne, mens du vender dem jævnligt. Når de er smukt gyldne, tilsættes 50 g hasselnøddeflager, lidt friskkværnet peber og evt. et fed presset hvidløg. Lad nødderne brune med, men hold godt øje med dem, de må ikke blive sorte. Kartoflerne passer godt til fx fisk, svinemørbrad og vildt.
|
|
Opskriften er vist 20264 gange,
og udskrevet 479 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer EWI - 2005-01-01 01:01:01 Alle tiders kartofler specielt til vildt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne