Tærtebund
Hovedingrediens : Mel - Fuldkornshvedemel Indsendt : |
|
|
Olien gnides ind i melet med fingrene, vandet tilsættes, og dejen æltes let sammen til en lind dej. Vandmængden kan svinge lidt, alt efter temperatur og meltype.
En tærteform med en diameter på 29 cm smøres, og dejen trykkes ud i formen og op langs kanterne med fingerspidserne. Man prikker dejen med en gaffel og forbager den 15 min. ved 200 grader.
|
|
Opskriften er vist 45905 gange,
og udskrevet 558 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-12-05 12:00:55 Hvad kan man så putte på som fyld? GGG |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne