Brombærsaft

Brombærsaft, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Saft

Hovedingrediens : Bær - Brombær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Brombærsaft, billede 4 Brombærsaft, billede 1 Brombærsaft, billede 2 Brombærsaft, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.fuldmodne bær
2 dl.vand
 
 Til hver liter siet saft:
350 g.sukker
0.5 tsk.flydende Atamon
 
Opskrift:
De skyllede bær koges med vandet ved svag varme, til de brister.

Mosen hænges til afdrypning.

Saften måles, koges op og tilsættes sukkeret.

Saften bringes atter i kog, skummes, tilsættes Atamon og fyldes i varme flasker, der bindes til med det samme.





karakterer:
Opskriften er vist 63934 gange,
og udskrevet 824 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-05-23 19:44:38
Dejligt at der er angivet sukker og Atamon pr L saft, da jeg bruger truttifruti og ikke vejer mine bær inden 👍🏻

  -   2012-09-12 12:02:36
Så har jeg forsøgt med opskriften og saften står til køl nu. Glæder mig til at smage den senere :0) Bærene er fra haven og skoven omkring os.