Brombærsaft
Hovedingrediens : Bær - Brombær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
De skyllede bær koges med vandet ved svag varme, til de brister.
Mosen hænges til afdrypning. Saften måles, koges op og tilsættes sukkeret. Saften bringes atter i kog, skummes, tilsættes Atamon og fyldes i varme flasker, der bindes til med det samme. |
|
Opskriften er vist 64138 gange,
og udskrevet 834 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Lise - 2021-05-23 19:44:38 Dejligt at der er angivet sukker og Atamon pr L saft, da jeg bruger truttifruti og ikke vejer mine bær inden 👍🏻 Kruse - 2012-09-12 12:02:36 Så har jeg forsøgt med opskriften og saften står til køl nu. Glæder mig til at smage den senere :0) Bærene er fra haven og skoven omkring os. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne