Brombær saft
Hovedingrediens : Bær - Brombær Indsendt : Red : |
|
|
De skyllede bær koges med vandet ved svag varme, til de brister. Mosen hænges til afdrypning. Saften måles, koges op og tilsættes sukkeret. Saften bringes atter i kog, skummes, tilsættes Atamon og fyldes i varme flasker, der bindes til med det samme.
|
|
Opskriften er vist 26538 gange,
og udskrevet 364 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer susanne - 2018-07-24 12:13:03 knap så meget sukker i ellers fin og nem opskrift anonym - 2014-08-08 14:52:57 God og nem opskrift! hvor meget sukker der skal bruges afhænger af hvor modne brombærene er når de plukkes. Fra mit vedkommende var 250 gram sukker nok. Personligt synes jeg at brombærsaften er bedst når man fortynder saften lidt med vand - ligesom almindelig saft - lidt mere vand end saft. Tak for den fine opskrift :-) tittina - 2009-09-06 09:36:27 Super god saft.Jeg kogte bærene 2 gange med lidt vand, also kog, si,og kog igen,si også kog med sukker. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne