Tunfisksalat
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt : Red : |
|
|
Bland bønnerne med hvidløg og 1/2 estragon. Lad det trække en god time. Skræl agurken, del den og skrab kernerne ud. Skær agurken i stykker tværs over. Mos æggene. Bland estragonen og persillen i. Læg salatbladene udover et stort fad. Lad tunen dryppe godt af før den lægges på, sammen med bønnerne. Fordel agurken ovenpå og strø æggeblandingen udover. Pynt evt. med frisk estragon.
|
|
Opskriften er vist 13024 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Tina Sejersbøl - 2020-06-30 15:32:41 Rigtig god og mættende salat. Disse mange ingredienser er usædvanlige at blande, men til sammen bliver det hele en harmonisk ret. Vi vendte rundt på det og puttede frisk estragon i istedet for tørret, da vi havde noget frisk, vi skulle have brugt. Vi lavede 3x-portion og der kom vist 1-1½ spsk. frisk estragon i. Det smagte fuldstændig fint. Ikke dominerende. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne