Tunfisksalat

Tunfisksalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 ds.Hvide bønner i tomatsauce
2 fedhvidløg presset
1.5 tsk.tørret estragon
1 ds.tun i vand
1 agurk
1 salathoved
2 hårdkogte æg
1 dl.grofthakket persille
 evt.frisk estragon
 
Opskrift:
Bland bønnerne med hvidløg og 1/2 estragon. Lad det trække en god time. Skræl agurken, del den og skrab kernerne ud. Skær agurken i stykker tværs over. Mos æggene. Bland estragonen og persillen i. Læg salatbladene udover et stort fad. Lad tunen dryppe godt af før den lægges på, sammen med bønnerne. Fordel agurken ovenpå og strø æggeblandingen udover. Pynt evt. med frisk estragon.





karakterer:
Opskriften er vist 13024 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-06-30 15:32:41
Rigtig god og mættende salat. Disse mange ingredienser er usædvanlige at blande, men til sammen bliver det hele en harmonisk ret. Vi vendte rundt på det og puttede frisk estragon i istedet for tørret, da vi havde noget frisk, vi skulle have brugt. Vi lavede 3x-portion og der kom vist 1-1½ spsk. frisk estragon i. Det smagte fuldstændig fint. Ikke dominerende.