Æblebudding
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : |
|
|
Skær æblerne i meget tynde skiver og kog dem med saccharin. Brug ikke for meget saccharin, idet det kan være bittert. Nær æblerne er gennemkogt og ligner pure, skil da hviden fra et æg og pisk det til det stivner. Tilføj kanel og bland alle ingredienser grundigt. Hæld blandingen i en form og placer i et vandbad indtil det er stivnet. Serveres afkølet.
|
|
Opskriften er vist 12513 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-07-01 21:25:10 Hvorfor står der ikke hvor meget KANEL og SACCHARIN der skal i? Hilsen Emma mia - 2007-02-14 20:59:17 Saccharin |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne