Syltet ingefær
Hovedingrediens : Krydderurter - Ingefær Indsendt : |
|
|
Ingefæren skrælles og koges halvmør i vand. Kogevandet kasseres. Sukker og vand koges til sukkerlage. Ingefæren kommes i og koges til den er mør ca. 30 min. Kommes i Atamonskyllede glas. Lagen koges ind, tilsættes Atamon og hældes over ingefæren. Glassene lukkes.
|
|
Opskriften er vist 72382 gange,
og udskrevet 1855 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (25 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-06-26 20:13:22 Hvor lang tid kan den holde sig anonym - 2014-08-24 19:45:49 Hvordan undgår man, at den syltede ingefær bliver "træet". Resultatet er meget skuffende sammenlignet med de skønne, syltede ingefær, man kan købe på glas (meget dyre). Amatør Sushi-kok - 2012-08-02 09:45:22 Der var én et andet sted, der spurgte til ingefær til sushi og fik link hertil. Hvis man vil lave gari (syltet ingefær) til sushi, gør man som følger: - skræl ingefæren og skær i meget fine skiver - drys skiverne godt med salt og lad ligge i 1-3 timer (gerne på køl) - kog en blanding af riseddike (alm. duer ikke), sukker og evt. lidt vand op. - tør evt. skiverne af. - klargør et glas (sterilisér) og læg skiverne heri. - hæld den varme riseddike-blanding over skiverne og skru låg på. Ingefæren skal stå et par dage før den er helt klar. Justér dit forhold af riseddike, vand og sukker efter hvor stærk du vil have den - smag blot på den varme blanding. anonym - 2011-08-25 14:06:57 Hej jeg ville lige høre om man kan skælle ingefærne og ligge den i oliven olie, og hvis man kan hvor lang tid kan det så holde sig... mange hilsener maj-britt Lasse - 2011-05-14 18:25:05 Istedet for at kassere kogevandet, så lav en sund og velsmagende ingefær-te af det! i med friske citronskiver (ikke overfladebehandlet) og honning, træk 2-3 minutter og voila! Fortynd efter smag og behag. Hitman - 2009-01-26 22:49:52 Hvor lang tid skal ingefæren "trække"/sylte i glasset? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne