Thailandske forårsruller med ris

Thailandske forårsruller med ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Forårsruller

Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød

Oprindelsesland : Thailand

ThailandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.ris vermicelli (lang, tynd spaghetti)
250 g.svinesmåkød eller hakket svinekød
1 spsk.olie
1 fedhvidløg
1 tsk.rød chilli, frisk, hakket
2 grønne chalotteløg, hakket
1 gulerod, revet
1 spsk.korianderblade, frisk, hakket
1 tsk.fiskesauce
100 g.rejer, kogt og hakket
30 stk.forårsrulle dej blade
1 spsk.mel
2 spsk.vand
 olie til friturestegning
 
 Chili & peanuts sauce:
0.25 kopeddike, hvid
2 spsk.sukker
0.5 agurk, skrallet, afkernet og hakke
0.25 tsk.rød chili, frisk, hakket
1 spsk.peanuts, hakket
 
Opskrift:
Dæk ris vermicelli med varm vand i en skål, ca. 10 minutter. Afdryp dem. Opvarm olie i en pande, tilsæt kød, hvidløg og chili. Steg rør rundt indtil kødet er brun. Tilsæt løg, gulerødder, koriander, fiskesauce, rejer og vermicelli. Steg og rør indtil det er gennem varm. Stil det til afkøling. Læg ca. 1 spsk. kød på et hjørne af hvert dej blad, smør hjørnerne med en blanding af mel og vand. Fold venstre og højre hjørne indad, rul bund hjørne indad og luk. Lige før servering frituresteges rullerne i varm olie indtil de er brune. Afdryp dem på papir. Server rullerne varme sammen med Chili & peanuts sauce. Chilli & Peanut Sauce. Bland eddike og sukker i en pande, rør over varme indtil sukkeret opløses. Bring i kog, simmer uden løg i ca. 4 minutter eller til sirup begynder at få farve. Fjern sirup fra varmen og hæl den over i en skål. Afkøl den lidt og rør de sidste ting i.

Tips:

Hvis man forsteger rullerne, kan de nedfryses til senere brug.





karakterer:
Opskriften er vist 47655 gange,
og udskrevet 738 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu