Thailandske forårsruller med ris
Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød Oprindelsesland : Thailand Indsendt : Red : |
|
|
Dæk ris vermicelli med varm vand i en skål, ca. 10 minutter. Afdryp dem.
Opvarm olie i en pande, tilsæt kød, hvidløg og chili. Steg rør rundt indtil kødet er brun. Tilsæt løg, gulerødder, koriander, fiskesauce, rejer og vermicelli. Steg og rør indtil det er gennem varm. Stil det til afkøling.
Læg ca. 1 spsk. kød på et hjørne af hvert dej blad, smør hjørnerne med en blanding af mel og vand. Fold venstre og højre hjørne indad, rul bund hjørne indad og luk.
Lige før servering frituresteges rullerne i varm olie indtil de er brune. Afdryp dem på papir. Server rullerne varme sammen med Chili & peanuts sauce. Chilli & Peanut Sauce. Bland eddike og sukker i en pande, rør over varme indtil sukkeret opløses. Bring i kog, simmer uden løg i ca. 4 minutter eller til sirup begynder at få farve. Fjern sirup fra varmen og hæl den over i en skål. Afkøl den lidt og rør de sidste ting i.
Tips: Hvis man forsteger rullerne, kan de nedfryses til senere brug. |
|
Opskriften er vist 47655 gange,
og udskrevet 738 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne