Jordbærsuppe
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt : |
|
|
Kog vand, sukker og den flækkede vanillestang op. Kom hvidvin i. Træk fra blusset, tag vanillestangen op, skrab kornene ud og kom dem tilbage i suppen. Skær jordbærrene i skiver. Hæld suppen over jordbærrene. Smag til med citronsaft og evt. sukker. Kom mynteblade i suppen.
|
|
Opskriften er vist 22719 gange,
og udskrevet 343 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Laust - 2011-06-29 10:39:30 lav den uden hvidvin. Det er ikke nødvendigt. Bliver bedst hvis den får lov at stå natten over i køleskab. anonym - 2008-07-01 21:50:08 hvidvin er unødvendigt, idet citronsaften har den surlige smag chrastian - 2007-12-07 18:06:39 nej den skal spises kold marianne - 2005-01-01 01:01:01 skal den spises varm |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne