Kirsebærsyltetøj 02
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Indsendt : Red : |
|
|
Bærrene udstenes. Vand, eddike og sukker hældes over. Syltetøjet bringes i kog over svag varme ca. 10 min.
Melatin og 2 spsk. ekstra sukker blandes godt og drysses i under omrøring endnu 2 min. Syltetøjet fyldes i Atamonskyllede glas, der lukkes. Syltetøjet kan serveres som sauce til buddinger og ris á la mande. |
|
Opskriften er vist 22336 gange,
og udskrevet 513 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne