Myntegele
Hovedingrediens : Krydderurter - Mynte Indsendt : |
|
|
Myntebladene skylles, overhældes med æblesaften. Koges 5 min. Bladene tages op og trykkes tørre over gryden. Saften måles, der skal være 1 liter. Saften bringes i kog. Den Gule Melatin tilsættes under omrøring. Gives et opkog på 1 min. Sukkeret drysses lidt efter lidt i den kogende saft. Koges 1 min.
Geléen skummes, fyldes i Atamon skyllede glas, der lukkes dagen efter. Geléen kan evt. tilsættes lidt grøn frugtfarve og lidt hakkede mynteblade efter kogningen.
|
|
Opskriften er vist 51759 gange,
og udskrevet 1267 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (45 stemmer) |
|
Kommentarer Lone - 2017-09-18 14:30:56 Kan man ikke bruge æble juice? Annie - 2014-07-28 18:11:11 Hvorfor kan jeg ikke finde opskrift på myntesaf/myntesirup. Hjælp migvenligst med en sådan. MVH Annie Helle - 2011-08-05 18:15:16 Myntegele er lige så god til et godt stykke vildsvin som til lam. anonym - 2011-06-18 11:53:47 Hej, hvor længe kan det holde sig også hvis der er frisk hakket mynte i? Birte N. - 2008-09-30 10:28:47 Myntegele er uundværligt til lam, men går også rigtig godt med mange andre kød- og fjerkræretter og desserter. Prøv den også som et lille pift mellem retterne - bare for at tjekke om folk nu også er vågne… ;-) Maria - 2008-09-19 20:04:10 Hvad kan jeg bruge den til??? anonym - 2005-01-01 01:01:01 God til lam |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne