Banan-is
Hovedingrediens : Frugt - Banan Indsendt : Red : |
|
|
Bananerne skrælles og puttes i fryseren. Når du skal lave isen, tages de ud og skæres i mindre stykker. Put dem i en foodprocessor (måske virker en blender også) og kør det indtil den er blevet helt cremet, nærmest som softice. Det kan godt tage meget lang tid, særligt hvis bananerne er helt stivfrosne. Derfor betaler det sig nok at lade bananerne tø en lille bitte smule op, før de blendes - også af hensyn til foodprocessoren.
Resultatet er en velsmagende is, som er både cremet og blød i konsistensen. Der kan puttes alt muligt andet end jordbær og vanilje i, men pas på med at tilsætte for mange flydende ingredienser til isen, for så forsvinder den rigtige konsistens, og isen bliver for vandet. Bananis er i øvrigt sund, i fald du tæller kalorier |
|
Opskriften er vist 51217 gange,
og udskrevet 669 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (96 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-06-20 12:45:40 super god elsker det vil lave det igen devran - 2011-09-06 17:59:28 den er vil god anonym - 2011-06-11 11:34:01 den skal helt sikkert prøves! Janne - 2009-07-30 21:27:00 Man kan også lave banan is således...tre frosne bananer, en sjat sødmælk, 1 stor spsk økølogisk cacao(uden sukker), en halv tsk vanillesukker og en spak ahornsirup og for sundhedens skyld et par spsk olie fx hørfrø eller en af de gode blandede fx udo´s eller perfekt balance......megamums ;-) Helga - 2008-12-19 13:16:21 Det er meget lettere at skære bananerne i skiver inden de fryses. Anika - 2005-01-01 01:01:01 Lækker is, det er bestemt ikke sidste gang jeg laver den... ida - 2005-01-01 01:01:01 jeg har ikke prøvet den i nu men jeg troer den smager rigtigt godt Mark - 2005-01-01 01:01:01 Den smager godt, den er sund, og den er let at lave! Susanne - 2005-01-01 01:01:01 Skal bananisen tilbage i fryseren efter massen er blendet? Kan bananisen opbevares i frysen? Mie johansen - 2005-01-01 01:01:01 jeg syndes den var dårlig. den smagte for meget af banan Trine - 2005-01-01 01:01:01 det smager sku godt... prøv den Anja - 2005-01-01 01:01:01 En frisk dessert en sommeraften sophie - 2005-01-01 01:01:01 den smakt virkelig godt katrine - 2005-01-01 01:01:01 den var god Sandra - 2005-01-01 01:01:01 Jeg synes opskriften er god! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne