Mintgele - Myntegele

Mintgele - Myntegele, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Mintgele - Myntegele, billede 4 Mintgele - Myntegele, billede 1 Mintgele - Myntegele, billede 2 Mintgele - Myntegele, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
50 g.friske mynteblade
5 dl.vand
1 spsk.citronsaft
10 g.geleringsmiddel, gul
500 g.sukker
 
Opskrift:
Citronsaften kommes i det kogende vand, og derefter tilsættes myntebladene. Lad det koge ca. 5 minutter.

Bladene sies fra. Der hældes eventuelt lidt vand ved, så man har 5 dl i alt.

Geleringsmiddel til gele, den gule ca. ½ brev blandes med lidt sukker og kommes i og resten af sukkeret tilsættes. Det hele får et opkog, skummes og hældes på små rene glas.

Lukkes først dagen efter når geleen er kold.





karakterer:
Opskriften er vist 38913 gange,
og udskrevet 745 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2024-11-09 16:38:52
Den smagte ikke af så meget, så på billedet har vi tilsat 1 tsk. tørret mynte sammen med sukkeret, det hjalp lidt, men måske lidt essens eller pebermynteolie for mere smag???