Rabarbargrød

Rabarbargrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Frugtgrød

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Rabarbargrød, billede 4 Rabarbargrød, billede 1 Rabarbargrød, billede 2 Rabarbargrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Rabarber, renset vægt
4 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
120 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
3 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Rens og skyl rabarberne. Skær dem i 2 cm stykker.

Kog rabarberne i vand i 5-6 minutter. Rør grøden igennem og smag til med sukker.

Udrør maizena i koldt vand. Kom jævningen i lidt ad gangen og jævn grøden under kraftig omrøring. Kog grøden igennem i 1 minut.

Tips:

De kogte rabarber kan evt. sies inden de laves til grød.





karakterer:
Opskriften er vist 127253 gange,
og udskrevet 2471 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (41 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3485 (829 kcal)
KJ pr. Pers. 871 (207 kcal)
Vægt ialt 1544 gram
Vægt pr. Pers. 386 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 225 KJ (53 kcal)
Protein 0.6 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 13.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-08-22 15:15:25
Tilsæt vanilliesukker - det gør smagen rigtig lækker!

  -   2009-01-06 22:27:45
Hvad er Nonoxal, for ville gerne have/lave en rigtig god rabarbergrød, som var det min farmors.

  -   2008-05-06 18:49:54
lyder lækkker jeg laver den i aften med rarbarber uden fra haven. Mums:-)

  -   2007-05-24 16:44:46
Fysning nedbryder ikke oxalsyre, så hvis man spiser større mængde rabarber skal der nonoxal i

  -   2005-01-01 01:01:01
istedet for maizena, kan man også bruge lidt kartoffelmel.

  -   2005-01-01 01:01:01
I vores familie fryser vi de rå rabarber ned natten over, så kan man undgå tilsætningsstoffet Nonoxal

  -   2005-01-01 01:01:01
ser godt tænker at prøve den i aften !

  -   2005-01-01 01:01:01
ja, det kan godt fryses..

  -   2005-01-01 01:01:01
Put en lille smule Nonoxal ved under kogning, så har man også emalje på tænderne i morgen :-)

  -   2005-01-01 01:01:01
kan rabergrød fryses

  -   2005-01-01 01:01:01
det lyder godt