Rabarbargrød
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rens og skyl rabarberne. Skær dem i 2 cm stykker.
Kog rabarberne i vand i 5-6 minutter. Rør grøden igennem og smag til med sukker. Udrør maizena i koldt vand. Kom jævningen i lidt ad gangen og jævn grøden under kraftig omrøring. Kog grøden igennem i 1 minut. Tips: De kogte rabarber kan evt. sies inden de laves til grød. |
|
Opskriften er vist 127253 gange,
og udskrevet 2471 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (41 stemmer) |
|
Kommentarer Nisey - 2009-08-22 15:15:25 Tilsæt vanilliesukker - det gør smagen rigtig lækker! Kristoffer - 2009-01-06 22:27:45 Hvad er Nonoxal, for ville gerne have/lave en rigtig god rabarbergrød, som var det min farmors. signe - 2008-05-06 18:49:54 lyder lækkker jeg laver den i aften med rarbarber uden fra haven. Mums:-) Flemming - 2007-05-24 16:44:46 Fysning nedbryder ikke oxalsyre, så hvis man spiser større mængde rabarber skal der nonoxal i tine - 2005-01-01 01:01:01 istedet for maizena, kan man også bruge lidt kartoffelmel. Christina - 2005-01-01 01:01:01 I vores familie fryser vi de rå rabarber ned natten over, så kan man undgå tilsætningsstoffet Nonoxal emse - 2005-01-01 01:01:01 ser godt tænker at prøve den i aften ! jannie - 2005-01-01 01:01:01 ja, det kan godt fryses.. Jesper Lanther - 2005-01-01 01:01:01 Put en lille smule Nonoxal ved under kogning, så har man også emalje på tænderne i morgen :-) Inge Petersen - 2005-01-01 01:01:01 kan rabergrød fryses Pille - 2005-01-01 01:01:01 det lyder godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne