Markronbund

Markronbund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Diverse bunde

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
125 g.ren rå marcipan
75 g.flormelis
0.25 tsk.hjortetaksalt
2 æggehvider
 
Opskrift:
Riv marcipanen på den fine del af rivejernet. Bland flormelis og hjortetaksalt godt og sigt det i marcipanen. Pisk æggehviderne til en ganske let skum (ikke stift). Rør marcipanblandingen sammen med æggehviderne til makrondejen. Fyld den i en springform på ca. 25,5 cm belagt med bagepapir. Bag bunden ved 200 C i ca. 25 min., til den er gylden og sprød. Lad ovndøren stå ganske lidt på klem de sidste 5 min. Køl af på en rist.





karakterer:
Opskriften er vist 14279 gange,
og udskrevet 249 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-01-01 12:33:15
Kan de fryses???