Sushi med æggepandekage

Sushi med æggepandekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SushiRet : Sushi - Sushi

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
75 g.sukker
1.5 tsk.sojasauce
1.5 tsk.sake (kan udelades)
0.5 tsk.salt
5 æg
 
Opskrift:
Rør sukker, soyasauce, sake og salt sammen i en gryde under svag varme, indtil sukker og salt er opløst. Afkøles til stuetemperatur.

Pisk æggene sammen, så der kommer så lidt luft i den som muligt - den skal ikke være luftig.

Rør æggene og den afkølede bouillon sammen.

Hæld en fjerdedel af dejen på en oliesmurt pande. Vip panden, så hele bunden dækkes jævnt. Steges til æggene netop er faste, prik eventuelle bobler med en spisepind.

Fold pandekagen sammen på midten.

Smør den tomme halvdel af panden med olie, og lad pandekagen glide over på den smurte halvdel, hvorefter den anden halvdel af panden smøres.

Hæld den samme mængde dej - en fjerdedel af den oprindelige - på panden, og løft pandekagen, så dejen kan løbe ind under den.

Når denne er stegt gentages processen to gange med resten af dejen.

Blokken steges en smule længere for at karamellisere sukkeret på overfladen. Derefter vendes den ud og afkøles.

Ægge-pandekagen skæres i 8 stykker når den er kold, og monteres med et "mavebælte" af nori-tang.

Tips:

Denne sushi er en sødet ægge-pandekage, der serveres til sidst, som en slags desert.





karakterer:
Opskriften er vist 32864 gange,
og udskrevet 419 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-01-05 12:19:25
Den smager rigtig godt som nigiri og maki-ruller. En god start til folk der er mange for den rå fisk :)

  -   2011-09-14 10:17:08
Øv hvor er det ærgeligt så mange folk der ikke ved hvad sushi er:-(. Men dette har heller ikke noget med sushi at gøre. SUSHI BETYDER MARINERET RIS! Og har faktisk intet med soya, rå fisk, tang osv at gøre. Dette er flot noget der er tilføjet sushien.

  -   2008-01-03 16:31:37
Det er jo ikke til at smelte sukkeret til en flydende buoillon. Tilgengæld kan man istedet bare blande sukker og salt og hælde det direkte i æggemassen (og så også soya og sake)... det fungere fint hvis bare man husker at røre i det under stegning, så sukkeret ikke bare ligger på bunden.

  -   2005-01-01 01:01:01
når sukker smeltes og afkøles bliver til karamel kan det ikke blandes sammen med æg?? jeg kunne ikke finde ud af opskriftet