Gulerrodskage
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt : Red : |
|
|
Bland alt, undtagen de stiftpiskede hvider, der vendes i tilsidst. Bag ved 175 grader C ca 1 time. Portionen passer til en lille bradepande.
Glasur: Varm ingredienserne til glasuren, tilsæt så meget vand, at den er jævn og smøre- klar. Overtræk kagen. Pynt evt med grofthakkede valnødder eller mandler. |
|
Opskriften er vist 15379 gange,
og udskrevet 322 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Lasse - 2005-01-01 01:01:01 Glasuren passer slet ikke til opskriften anonym - 2005-01-01 01:01:01 den er kanon god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne