Mexicansk kyllingelasange
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tø spinaten op, og hak den groft med en kniv.
Steg kyllingestrimlerne gyldne i lidt olie og karry. Hak løget og svits det i lidt olie i en gryde. Hæld tomaterne i gryden sammen med fløde, ketchup og alle krydderierne. Lad denne sauce koge i 15 minutter, og smag den så evt. til med flere krydderier. Den må gerne være stærk, da spinaten tager noget af smagen. Smør et ovnfast fad. Læg et lag lasagneplader, hæld lidt sauce over, læg et lag spinat samt lidt kylling, og drys med ost. Fortsæt sådan i 3 lag, og slut med sauce og ost. Lad den gerne trække lidt, inden den bages i ovnen ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 1/2 time. Serveres med en god salat. |
|
Opskriften er vist 78197 gange,
og udskrevet 3782 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (140 stemmer) |
|
Kommentarer Lars Bakken Jepsen - 2015-11-21 10:03:19 Smager super godt - har prøvet lave retten den med frisk chili og kalkun i stedet for karry og kylling. Rikke - 2012-10-17 16:45:31 Rigtig lækker ret - man kan bruge pasta skruer istedet, hvis ikke man lige ligger inde med plader. Thea - 2011-08-12 12:35:33 Den lasagne er bare min yndlingslasagne, og familien elsker når jeg laver den til dem :-) Jeg bruger vi kaffefløde i stedet for piskefløde, for at få fedtprocenten lidt ned, men det smager stadigvæk lækkert! Super opskrift!! Osss.. - 2011-01-10 09:16:29 mmmmmmm.. lækkert... m - 2009-10-25 21:30:43 den hva bar såå lækker syns vi her hjemme trine - 2009-06-30 22:28:28 børn elsker den Charlotte - 2009-05-31 18:58:19 Det skal være et meget lille ildfast fad, der var ikke sovs til mere end 2 lag i et alm. str. fad Kitty - 2008-09-22 16:18:21 nøj hvor smager den her ret godt :-) - vi nød den i fulde drag. Birthe - 2008-08-27 13:02:05 Jeg har lavet den mange gange og alle syntes den er rigtig god og det er alså mange mennesker Christian - 2007-12-10 14:50:39 Super lækkert, den blev et kæmpe hit i vores lille madklub! Lucifer - 2007-08-16 20:38:04 den er smader lækker Helle - 2005-01-01 01:01:01 Smør den nederste lasangeplade ind i et tykt lag chilli ketchup sys - 2005-01-01 01:01:01 super lækker lasagne. brugte alm. lasagneplader og mornaysauce. Ditte - 2005-01-01 01:01:01 I stedet for 3 tsk Mex.krydderi, så tag 1 og så 5 fed hvidløj.. Det er VIRKELIG lækkert.. rigtig lækker lasagne. Den gik som varmt brød.. casper - 2005-01-01 01:01:01 lyder lækkert else - 2005-01-01 01:01:01 En utrolig fin lasagne. Det gik også fint med alm. lasagneplader. Per - 2005-01-01 01:01:01 Mexicansk krydderi har ændret navn til Chili Grillkrydderi, brug evt ren chili i stedet Lise - 2005-01-01 01:01:01 Den bliver bedst med friske lasagneplader, ellers kan man hælde kogende vand over de forkogte plader og lade dem trække 8-9 min. Linda - 2005-01-01 01:01:01 Frossen hakket spinat kan sagtens bruges |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne