Pommes røsti
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Store kartofler skrælles og rives, hvorefter de revne kartofler vrides i et stykke for at få væden fra. De revne kartofler steges i klaret smør på en teflonpande således at panden fyldes ud og kartoffelstrimlerne danner en pandekage på ca. 2 cm. Når bunden er brun, vendes hele pandekagen - kan gøres et par gange for at få det hele mørt. (vendes lettes ud på en tallerken).
|
|
Opskriften er vist 43983 gange,
og udskrevet 600 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Conny - 2011-05-28 14:26:07 Man kan sagtens tilføje finthakkede løg, og gerne flere hvidløg inden de steges, så er der masser af smag ved. Prøv også med nogle friske hakkede krydder-urter blandet i. hulublulo-bup-lotte hvor 'du henne?! - 2010-02-07 19:37:59 skal der ikke også løg i undskyld jeg spørger? ole Hansen - 2007-10-13 21:41:44 det er det bedste jeg nogen sinde har smagt thomastand - 2007-01-16 19:38:19 Der kan med fordel blandes revne gule læg med de revne kartofler. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne