Lakselasange med citron
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen
Smelt smørret i en gryde.
Tag gryden af varmen. Tilsæt mel og mælk.
Sæt gryden tilbage over varmen og bring i kog under stadig piskning.
Tilsæt citronskal, salt, peber og muskatnød. Lad det simre cirka 5 minutter.
Tag gryden af varmen og rør fintklippet dild i.
Smør et ovnfast fad og dæk bunden med lasagneplader.
Hæld lidt sovs på pladerne, herefter lidt spinat og laks.
Fortsæt med at lægge lasagneplader, sovs, spinat og laks indtil der er 3-4 lag pasta.
Afslut med et lag sauce.
Drys med parmesan.
Bag lasagnen 40 minutter ved 180 grader
Server med lune flutes
|
|
Opskriften er vist 15230 gange,
og udskrevet 592 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Jette - 2010-09-07 08:54:38 Hmm... er det en god lakselasange? Anne - 2007-11-22 09:49:35 Ja det er fersk laks:-) Per - 2007-06-23 11:15:42 Jeg tror det er fersk laks, og da den skal i ovnen så er det ikke nødvendigt at koge laksen først jeanette - 2007-03-21 14:15:55 jeg tror jeg vil koge fersk laks først Malene - 2005-01-01 01:01:01 Er det mon røget eller fersk laks??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne