Lakse lasange
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt : Red : |
|
|
Hak løg og porrer.
Svits løgene i lidt olie i et par minutter, og læg porrerne oveni. Læg laksen ovenpå, og damp det i ca. 20 minutter underlåg for svag varme.
Hak laksen i passende stykker, snag til med citron salt og peber. Imens laver du bechamelsaucen, ved at smelte smørret, komme mel i og piske, og supplere med ca. 5 dl. mælk. Sovsen skal være tyk, men stadig flydende. Smør et ildfast fad med olie, og kom bechamelsauce, fyld og lasagneplader skiftevis i. Slut med fyld og et godt lag bechamelsauce. Bages i ovnen på 200 grader i ca. en time. |
|
Opskriften er vist 17879 gange,
og udskrevet 537 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Jakob - 2011-10-10 20:43:31 rigtig god nem at lave og den smager godt, der stå dog ikke noget om hvornår hvidvinen skal i, jeg tilføjede den efter at laksen havde stået der i lidt det gav en god smag til laksen. sus - 2009-10-07 15:13:41 den lyder spændende den skal jeg prøve:) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne