Lakse lasange

Lakse lasange, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 løg
3 hele porrer
3 dl.hvidvin
400 g.laks uden skind og ben
0.5 citron saft heraf
 salt
 peber
 
 Bechamel-sauce:
100 g.smør
4 spsk.hvedemel
5 dl.mælk
 salt
 peber
 
 Lasagneplader
 
Opskrift:
Hak løg og porrer. Svits løgene i lidt olie i et par minutter, og læg porrerne oveni. Læg laksen ovenpå, og damp det i ca. 20 minutter underlåg for svag varme.
Hak laksen i passende stykker, snag til med citron salt og peber.

Imens laver du bechamelsaucen, ved at smelte smørret, komme mel i og piske, og supplere med ca. 5 dl. mælk. Sovsen skal være tyk, men stadig flydende.

Smør et ildfast fad med olie, og kom bechamelsauce, fyld og lasagneplader skiftevis i. Slut med fyld og et godt lag bechamelsauce.

Bages i ovnen på 200 grader i ca. en time.





karakterer:
Opskriften er vist 17879 gange,
og udskrevet 537 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-10-10 20:43:31
rigtig god nem at lave og den smager godt, der stå dog ikke noget om hvornår hvidvinen skal i, jeg tilføjede den efter at laksen havde stået der i lidt det gav en god smag til laksen.

  -   2009-10-07 15:13:41
den lyder spændende den skal jeg prøve:)