Stuvede bønner
Hovedingrediens : Bælgplanter - Grønne bønner Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Nip bønnerne og snit dem i mindre stykker. Kog dem i 6-7 minutter i letsaltet vand og lad dem dryppe af i en si.
Smelt derpå smørret i en tykbundet gryde, rør melet i og spæd med mælk under omrøring. Lad saucen koge igennem i et par minutter, smag til med salt og peber og tilsæt de afdryppede bønner. |
|
Opskriften er vist 60225 gange,
og udskrevet 794 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Viggo - 2023-08-28 15:48:10 Bønnerne kan koges i vand med en grøntsags- eller hønsebouillon terning, og kogevandet kan anvendes i stedet for en del af mælken. Helle Grønning - 2005-01-01 01:01:01 Flæsket kan steges på bagepapir i ovnen på 175grader. og paneringen vender jeg kun flæsket i slat og rasp. det bliver dejligt sprødt og spaprer samtidig på fedtet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne