Stuvede bønner

Stuvede bønner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Bælgplanter - Grønne bønner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Stuvede bønner, billede 4 Stuvede bønner, billede 1 Stuvede bønner, billede 2 Stuvede bønner, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Grønne bønner, friske
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

7 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Nip bønnerne og snit dem i mindre stykker. Kog dem i 6-7 minutter i letsaltet vand og lad dem dryppe af i en si.

Smelt derpå smørret i en tykbundet gryde, rør melet i og spæd med mælk under omrøring. Lad saucen koge igennem i et par minutter, smag til med salt og peber og tilsæt de afdryppede bønner.





karakterer:
Opskriften er vist 60225 gange,
og udskrevet 794 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4851 (1155 kcal)
KJ pr. Pers. 1212 (288 kcal)
Vægt ialt 1777 gram
Vægt pr. Pers. 444 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 272 KJ (64 kcal)
Protein 2.6 gram
Fedt 3.8 gram
Kulhydrat 6.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2023-08-28 15:48:10
Bønnerne kan koges i vand med en grøntsags- eller hønsebouillon terning, og kogevandet kan anvendes i stedet for en del af mælken.

  -   2005-01-01 01:01:01
Flæsket kan steges på bagepapir i ovnen på 175grader. og paneringen vender jeg kun flæsket i slat og rasp. det bliver dejligt sprødt og spaprer samtidig på fedtet