Husets Chokomousse
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : |
|
|
Del chokoladen i mindre stykker og smelt den i vandbad.
Tag skålen op af vandbadet og rør kaffe og æggeblommer i.
Pisk fløden stiv og vend den i chokolademassen, når den er blevet kold.
Hæld i portionsglas/skål og sæt chokomoussen i køleskabet i ca. 4 timer. Pynt evt. med hakkede mandler stegt i smør. |
|
Opskriften er vist 18448 gange,
og udskrevet 459 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Sandra - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig lækker dessert - og nem at lave. Jeg pyntede den med frisk frugt istedet for mandler - GUF:-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne