Marinerede bønner

Marinerede bønner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Bælgplanter - Bønner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
3 dl.tørrede bønner, f.eks. brune bønner eller kidneybønner. Tørrede kigærter kan også bruges
2 løg. fintstrimlede
1 bundtpersille, dild eller purløg
 evt. 1 fed knust hvidløg
2 spsk.olivenolie
2 spsk.god (vin)eddike
1 tsk.sennep
 salt
 peber
 
Opskrift:
De tørrede bønner (eller evt. kigærter, men bønner er lidt bedre her) opblødes i rigeligt vand i mindst 8 timer (f.eks. natten over). Iblødsætningsvandet kasseres (indeholder giftstoffer), og bønnerne koges til de er møre, dvs. mindst en time. De andre ingredienser blades i og bønnerne trækker lidt (gerne i køleskabet, så de afkøles).





karakterer:
Opskriften er vist 30646 gange,
og udskrevet 433 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-12-05 08:25:38
Jeg mangler at vide hvad man spiser til marinerede bønner?

  -   2005-01-01 01:01:01
Utrolig velsmagende og nemt at tilberede. Rigtig godt tilbehør til sommermad.