Ovnbagt sletvar med rodfrugtpanade

Ovnbagt sletvar med rodfrugtpanade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Slettehvar

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 klargjort sletvar
3 dl.finthakkede urter (løg/porrer/selleri/gulerødder/pastinak i tændstik svovl str.)
2 dl.fløde
2 tsk.fine brødkrummer
 lidt olie eller smør
 salt
 peber
 
 Spinatmouse:
300 g.frossen spinat
3-4 æg
2.5 dl.fløde
1 knsp.Muskatnød, stødt
0.25 fedhvidløg
 
 Grønsagstimbale:
3-4 æg
2.5 dl.kaffefløde
4-500 g.kogte grønsager i tern
 salt
 peber
 
 Aubergineburger:
1 stor aubergine
2 fedhvidløg
1 kvistbasilikum
0.5 kvisttimian
 olivenolie
 
Opskrift:
Sauter rodfrugterne i lidt olie eller smør, tilsæt fløden og kog ind til mosagtig konsistens. Vend brødkrummerne i massen og smag til med salt og peber (lidt kraftigt så det giver smag til fisken).

Fyld panaden ind i den skårne lomme og bag fisken i ovnen ved 175 gr i 25-35 min afhængig af fiskens størrelse.

Serveres med salat og små kartofler. 3 x tilbehør/garniture

Spinatmouse:
Kom alle ingredienser på nær fløden i en blender og blend det til fin pureret tilstand. Sigt det og tilsæt fløden. Bages i aluform eller ildfast fad i vandbad i ovnen ved 150 gr. i 15-20 min

Grønsagstimbale:
Pisk æg og fløde sammen, tilsæt grønsagerne smag til med salt og peber. Bages i en smurt form v. 140 - 160 gr i 20 min.

Aubergineburger:
Skær bund og top af auberginen og udskær midterstykket i 3-4 mm tykke skiver. Rist skiverne på begge sider til de bliver gyldne og lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Hak resten af auberginen i tern og kom det i et ildfast fad sammen med krydderurter og hvidløg. Stænk med lidt olivenolie og bag det i ovnen 25-30 min. ved 180 gr. Hak det bagte aubergine fint til en pûreagtig masse og smør den tyndt mellem skiverne i 3 eller 5 lag. Varmes 10 min i ovnen inden servering.





karakterer:
Opskriften er vist 20479 gange,
og udskrevet 525 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu