Ovnbagt sletvar med rodfrugtpanade
Hovedingrediens : FladFisk - Slettehvar Indsendt : Red : |
|
|
Sauter rodfrugterne i lidt olie eller smør, tilsæt fløden og kog ind til mosagtig konsistens. Vend brødkrummerne i massen og smag til med salt og peber (lidt kraftigt så det giver smag til fisken).
Fyld panaden ind i den skårne lomme og bag fisken i ovnen ved 175 gr i 25-35 min afhængig af fiskens størrelse. Serveres med salat og små kartofler. 3 x tilbehør/garniture Spinatmouse: Kom alle ingredienser på nær fløden i en blender og blend det til fin pureret tilstand. Sigt det og tilsæt fløden. Bages i aluform eller ildfast fad i vandbad i ovnen ved 150 gr. i 15-20 min Grønsagstimbale: Pisk æg og fløde sammen, tilsæt grønsagerne smag til med salt og peber. Bages i en smurt form v. 140 - 160 gr i 20 min. Aubergineburger: Skær bund og top af auberginen og udskær midterstykket i 3-4 mm tykke skiver. Rist skiverne på begge sider til de bliver gyldne og lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Hak resten af auberginen i tern og kom det i et ildfast fad sammen med krydderurter og hvidløg. Stænk med lidt olivenolie og bag det i ovnen 25-30 min. ved 180 gr. Hak det bagte aubergine fint til en pûreagtig masse og smør den tyndt mellem skiverne i 3 eller 5 lag. Varmes 10 min i ovnen inden servering. |
|
Opskriften er vist 20479 gange,
og udskrevet 525 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne