Cæsarsalat
Hovedingrediens : Salat - Friséesalat - Frisée Indsendt : Red : |
|
|
Skyl salaten og skær den i stykker. Gnid salatskålen med hvidløg. Kog ægget i kun 1 min. Rist brødterningerne og læg dem på fedtsugende papir. Benfri sild hakkes. Kom dressingen i salat-skålen. Flæk ægget og skrab alt ud af skallen. Pisk æg med dressing. Tilsæt salat, brødterninger, hakket sild og bland godt. Pres citronsaft over salaten. Friskkværnet peber tilsættes. Drys tilsidst parmesanost i lidt ad gangen og bland. Den færdige salat skal være næsten tør.
|
|
Opskriften er vist 23638 gange,
og udskrevet 324 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.7 (8 stemmer) |
|
Kommentarer klausbeboer - 2007-03-01 02:49:53 hvad fanden er italian salatdressing (ordet er hverken engelsk eller dansk) det forklares ikke i opskriften og kan ikke findes under jeres hjemmeside |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne