Baconfrøsnapper
Hovedingrediens : Svinekød - Bacon Indsendt : Red : |
|
|
Lad butterdejen optø og del hver plade i 4 lige store aflange dele der rulles let ud i længden så bacon og butterdejen har samme længde.
Læg et stykke bacon på 1 stk. butterdej og sno den til en frøsnapper disse bages i ovnen ved 200 grader til de er gyldne og butterdejen hævet. lad dem afkøle på fedtsugende papir ( Køkkenrulle ) |
|
Opskriften er vist 38209 gange,
og udskrevet 747 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (29 stemmer) |
|
Kommentarer Bettina 1965 - 2012-03-28 10:09:08 De her frøsnappere, er super gode. De er nemme at lave og hurtig færdige. Også heltfine som natmad. anonym - 2007-11-20 20:05:05 nej med bacon :) anonym - 2005-01-01 01:01:01 Det er da ikke dem fra bageren!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne