Svensk Pøleret
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pil løg og hak dem fint. Skær pølserne i skrå skiver. Skær kartoflerne i skiver.
Brun fedtstoffet let i en tykbundet gryde. Svits løgene til de er klare og gyldne, tilsæt pølser og paprika, og svits dem med. Dæmp nu for varmen. Tilsæt kartoffelskiverne, tomatpure og mælk. Bland alt godt sammen. Tilsæt salt og friskkværnet peber. Lad retten småkoge ca. 5 minutter. Tilsæt piskefløden og lad retten småkoge i yderlig 5 minutter. Drys purløg over og server. |
|
Opskriften er vist 38534 gange,
og udskrevet 1998 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (47 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-06-21 11:39:10 Det er vel pølseret og ikke pøleret børge - 2010-04-10 14:18:51 pøleret.. er flad af grin...:D Morsomt.. men god ret til børn.. Komentatoren - 2009-02-01 17:25:42 Det lyder rimelig mærkeligt, at kalde det PØLERET ! jeg er dybt i grineflip ;P ... men ellers en go' gourmet ret - jeg prøver stadset :D Anna Grethe - 2008-11-26 14:28:09 Det sætter lige et ekstra pift til retten, at komme en god skvæt eddike i. Bare tag hvad køkkenet formår, det er syren det kommer an på. Uhmmmm... Karlo - 2005-01-01 01:01:01 du har kaldt den en pøleret, det hedder det ikk weeke - 2005-01-01 01:01:01 Minder til ukendelighed den fra arla's hjemmeside. :-) Helle - 2005-01-01 01:01:01 Super-god...også til børn Katrine - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig god opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne