Svensk Pøleret

Svensk Pøleret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Svensk Pøleret, billede 4 Svensk Pøleret, billede 1 Svensk Pøleret, billede 2 Svensk Pøleret, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 dl.finthakket løg
30 g.smør
6-8 pølser
0.5 tsk.mild paprika
750 g.kogte kolde kartofler
1.5-2 dl.mælk
70 g.Tomatpure, koncentreret
 salt
 peber
 evt.0.5-1 dl. piskefløde
1 bdt.purløg
 
Opskrift:
Pil løg og hak dem fint. Skær pølserne i skrå skiver. Skær kartoflerne i skiver.

Brun fedtstoffet let i en tykbundet gryde. Svits løgene til de er klare og gyldne, tilsæt pølser og paprika, og svits dem med. Dæmp nu for varmen.

Tilsæt kartoffelskiverne, tomatpure og mælk. Bland alt godt sammen. Tilsæt salt og friskkværnet peber. Lad retten småkoge ca. 5 minutter.

Tilsæt piskefløden og lad retten småkoge i yderlig 5 minutter.

Drys purløg over og server.





karakterer:
Opskriften er vist 38534 gange,
og udskrevet 1998 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (47 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-06-21 11:39:10
Det er vel pølseret og ikke pøleret

  -   2010-04-10 14:18:51
pøleret.. er flad af grin...:D Morsomt.. men god ret til børn..

  -   2009-02-01 17:25:42
Det lyder rimelig mærkeligt, at kalde det PØLERET ! jeg er dybt i grineflip ;P ... men ellers en go' gourmet ret - jeg prøver stadset :D

  -   2008-11-26 14:28:09
Det sætter lige et ekstra pift til retten, at komme en god skvæt eddike i. Bare tag hvad køkkenet formår, det er syren det kommer an på. Uhmmmm...

  -   2005-01-01 01:01:01
du har kaldt den en pøleret, det hedder det ikk

  -   2005-01-01 01:01:01
Minder til ukendelighed den fra arla's hjemmeside. :-)

  -   2005-01-01 01:01:01
Super-god...også til børn

  -   2005-01-01 01:01:01
Rigtig god opskrift