Linsepuré
Hovedingrediens : Bælgplanter - Brune linser Indsendt : |
|
|
Linserne vaskes og koges møre sammen med løg, oregano og kommen. Væden hældes fra, og linserne pureres i en foodprocessor eller blender sammen med kokosmælk og eddike/citronsaft. Kokosmælk og eddike/citronsaft kan godt undværes, men det giver en mere afrundet smag à la crème fraîche. Tilsæt salt efter behov og afkøl det.
Afkølet smager pureen fint på brød, men kan også spises varm til grøntsager. Eller blandes med ris og bruges som fyld i peberfrugter. Der er mange muligheder. |
|
Opskriften er vist 22690 gange,
og udskrevet 351 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Ken - 2007-03-29 15:39:06 den opskrift er genial, der er simpelthen ikke gr;nser for blandings og/eller anvendelses mulighederne af >linse-mos<.. brug evt organisk-sukkerfri sojam;lk i stedet for kokosm;lk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne