Helstegt laks i sur-sød sauce
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt : Red : |
|
|
Der laves skrå snit i fisken (retning fra hale til hover) med 3 cm mellemrum og helt ind til benet, så det danner små portioner på hver side af benet. Fisken lægges på maven på et smurt fad. Fisken steges i ovnen ved 200 grader i 30-40 minutter.
Sukker, eddike og vand bringes i kog i en gryde. Salt og presset hvidløg tilsættes. Saucen legeres med melblandingen og småkoger indtil den er tyk. Peberstrimler og ananasterninger tilsættes og varmer op i saucen uden at koge.
Når fisken er godt stegt sættes den på et serveringsfad og saucen med ananas og peber hældes på og omkring den. (Portionerne kan nemt løsnes med en ske)
Serveres med kogte ris.
|
|
Opskriften er vist 28526 gange,
og udskrevet 909 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Anna - 2011-06-07 19:13:16 Super lækkert - næste gang laver jeg sovsen øger jeg andelen af vand i sovsen. Børnene elsker retten. Sophie Holmblad - 2005-01-01 01:01:01 Det smagte meget godt, en fin og usdvanlig brydning med der sur-søde til fisken. Nemt at tilberede. Min tvivl var omkring skinnet skulle være på der hvor saucen blev hældt på. Det skal det fandt jeg ud af. Selv børnene kunne lide fisken. Jette Eriksen - 2005-01-01 01:01:01 Det var en rigtig god opskrift, jeg var lidt i tvivl om uskæringen på laksen, men det færdige resultat blev smadder godt, og der var rigtig godt med sur-sød sauce, den var formidabel. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne