Kyllingefilletter i barbecue
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Puds kyllingefileterne for hinder og sener. Tør dem omhyggeligt.
Til marinaden røres tomatketchup, olivenolie og de to slags eddike sammen i en skål til en ensartet masse. Pres hvidløgsfeddene i og tilsæt brun farin. Rør godt rundt og tilsæt krydderier. Lad marinaden hvile i ca. 1 time inden den skal bruges. Kyllingefileterne pensles med marinaden og lægges i køleskabet i 2-3 timer inden de lægges på grillen. Serveres med salat og flutes. |
|
Opskriften er vist 20728 gange,
og udskrevet 420 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne