Hindbærgrød
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bærrene bringes i kog i vandet.
Sukker tilsættes efter smag. Ideal jævning og vaniljesukker røres ud i koldt vand og hældes i frugten på en gang under omrøring. Grøden koges 1 min. Den hældes op og afkøles. Fløde serveres til. Tips: Der kan også sagtens bruges hindbær fra frost. |
|
Opskriften er vist 90056 gange,
og udskrevet 1011 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne